Der skal være en første gang...

Indkøb til babys ankomst

I morgen er der præcis fem uger til babys ankomst. Om det er plus minus dage eller uger, er jo ikke til at sige. Men under alle omstændigheder skal vi have gjort klar til den lille ny i vores hjem. Med to piger i forvejen er der jo en del ting, der kan genbruges. Men nogle ting er vi nødt til at købe. Der er jo også den lille detalje, at vi har valgt ikke at vide på forhånd, hvilket køn der gemmer sig inde i min mave. Det gør det hele lidt ekstra spændende, synes vi, men efter min mening også meget besværligt. I kan nok gætte jer til, at det er Ulrik, der har været mest insisterende på dette punkt..! Så tøj har vi ikke meget af, men nok til at vi kan klare os de første dage. Bliver det en pige har jeg dog et større lager, jeg hurtigt kan hive ned fra loftet. I dag var jeg en tur i Fields med Mia, hvor der jo var super mange gode tilbud. Der fik jeg handlet to par bukser til den lille, som I kan se på billedet. Jeg blev enig med Mia om, at de blå bukser godt kan gå til en pige, hvis man sætter dem sammen med en lidt mere piget body eller bluse 🙂

Af store ting mangler vi en ny barnevogn. Vores gamle Emmaljunga kombivogn, som vi ellers har været glade for, er godt slidt. Vi har besluttet os for at prøve en Mountain Buggy kombivogn, som jeg har hørt skulle være god at køre rundt med i byen, samt at den ikke fylder meget i bilen. Til at supplere med har vi en gammel, solid Scandia barnevogn i kælderen, som jeg tænker kan bruges, når baby bare skal ned og sove i gården. Den er desuden god at handle ind med, for der kan være meget i den! Jeg lægger nogle billeder op af Mountain Buggy’en, når vi får den hjem.

Derudover har vi købt et væghængt puslebord fra Troll, som vi bare mangler at få sat op. Ja, og så har vi handlet den første pakke bleer og engangsvaskeklude hjem, vasket stofbleer, købt blespand osv. Så meget snart kan den lille ny bare komme an. Og vi glæder os!

IMG_1886

Helle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der skal være en første gang...