Billede af maven og tanker om at blive mor for tredje gang

Hjemmestrik til baby

IMG_1995

Jeg har tidligere afsløret, at jeg er virkelig begejstret for hjemmestrikket tøj 🙂 Og jeg glæder mig meget til at kunne give vores lille baby hjemmestrik på; både det nye og det gamle. Jeg har lagt nogle billeder op af lidt af det hjemmestrikkede, der ligger parat til baby lige nu. Og som I kan se, egner det sig alt sammen til en pige såvel som en dreng! Den lille strikcardigan med jordbærknapper er en ældre sag, som i hvert fald Majse har brugt. Kan slet ikke huske, om Clara også har brugt den. Mener det ikke. De brune bukser er brugt af begge piger og også det fine uldsvøb. De små futter og huen er nye. Jeg må vist hellere nævne, at det alt sammen, pånær bukserne, er produceret af min mor. Og det er jo bare dejligt at have en mor, der gider det. Jeg har også selv strikket en del til pigerne, men det har mere været kjoler og veste, til når de er blevet større. Igen så bliver det lidt sjovere at strikke videre, når vi ved, om der skal biler eller blomster på tøjet 😉

Nedenfor et par billeder af Majse som lille baby med uldsvøbet over sig på det ene billede og iført den uldne cardigan på det andet. Uha.. hun var da en dejlig basse, og er det selvfølgelig stadig..

IMG_1999

Helle.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billede af maven og tanker om at blive mor for tredje gang