Sæt igang - fastelavnskostumer

Billede af maven og tanker om at blive mor for tredje gang

Jeg lovede jo i går at tjekke ind med billeder af maven, og dem får I så her. Jeg synes, det er svært at sige, om der er sket rigtig meget siden sidste uge.. men måske lidt. Man siger jo, at babyen tager omkring 200 g. på om ugen her til sidst. Jeg er i dag præcis 37+1 uger henne. Jeg begynder helt sikkert at se frem til, at babyen kommer ud. De er tunge disse sidste uger. Mange plukveer og hævede ben. Og energi er der ikke overvældende meget af. Så er det jo rart at være på barsel.

IMG_3611 IMG_3613

Vi glæder os utrolig meget til at få vores tredje barn, og det er helt sikkert et ønsket barn. Men hold da op, det bliver da også en omvæltning for vores lille familie. Jeg synes i forvejen, at der er rigtig meget at se til med vores to piger, og nu får vi endnu mere. Og de er begge to endda ret selvhjulpne. Men vi har egentlig aldrig været sådan rigtig i tvivl om, at vi ville have et barn mere, så det kommer alligevel ret naturligt. Jeg tror også, at det betyder meget, at vi har to forholdsvist store piger på fire og syv år. De glæder sig mindst lige så meget som os, og jeg tror faktisk, de kan gøre meget for den her baby. Selvfølgelig bliver det Ulrik og jeg, der skal være meget på i starten med pasning af den lille. Men når babyen bliver lidt større, vil Clara og Majse kunne lege med ham/hende og hjælpe med få praktiske ting. Vi har set pigerne sammen med andre babyer, og de er bare så søde ved dem og meget interesserede. Så jeg håber, at de vil synes, at deres lillebror/lillesøster vil være mindst lige så spændende! Selvfølgelig også møg irriterende nogle gange, men det er vist ikke til at undgå og hører vist søskendekærligheden til 🙂

Er der nogle derude, der vil dele deres erfaringer som flergangsmødre, så kommenter endelig!

Helle

4

  • Josvein

    Det er en rigtig god ide. regner med at I begge følger op på indholdet løbende. Jeg glæder mig allerede, at følge med i hvad der sker.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

    Stort tillykke med vidunderet 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sæt igang - fastelavnskostumer