Uld på tilbud!

Der skal være en første gang…

Nu har Mias og min blog eksisteret i en lille måneds tid! Og endnu er det kun Mia, der har været leveringsdygtig i indlæg. Mit familieliv er af særlige årsager for tiden meget krævende, og det har brugt al den energi, som jeg nu har som højgravid mor til to. Men nu skal det være.

Mit første indlæg på denne blog skal handle om en dejlig dag, jeg i går havde med mine arbejdskollegaer… i Paris! I december var der på grund af ferier og anden travlhed på kontoret ikke tid til afholdelse af julefrokost. Så i stedet blev det besluttet, at vi alle (vi er bare seks) skulle en endagstur til Paris. Jeg elsker jo Paris, og var straks frisk på idéen. Jeg har termin den 18. februar, og eftersom de fleste flyselskaber først afviser gravide rejsende, fra de har fire uger tilbage til termin, havde jeg ingen skrupler. Men jeg må erkende, at som dagen nærmede sig, blev jeg en smule nervøs. Det ville først og fremmest blive en meget lang dag for mig, eftersom vi skulle flyve kl. 7.00 om morgenen, og først skulle flyve hjem igen om aftenen. Og hvordan med flyvningen? Hvad hvis der pludselig skulle opstå komplikationer i graviditeten? Veer? Det hjalp så heller ikke meget, at den ellers søde franske stewardesse i flyet så noget chokeret ud, da jeg kom med min store mave. Hun rådede mig også til, da vi landede i Paris, at dette skulle være den sidste flyvning for mit vedkommende, for det var slet ikke godt for mig! Men altså, dagen endte med at gå rigtig fint alligevel. Og det gik også godt med at flyve. Babyen sprællede oppe i luften, og det var rigtig dejligt for mig at mærke, at det trods alt var ok. Timerne i Paris gik med lidt arbejde (besøg hos samarbejdspartnere), dernæst nogle timers frihed i centrum. Her fik vi taget et kig på Eiffeltårnet, og vi slentrede omkring ved Notre Dame. Lidt god mad blev det også til. Men det var dejligt at komme hjem om aftenen. Hold da op hvor var jeg træt! I dag har det da også kostet mig fuldstændig ro på sofaen, selvfølgelig med mine piger og min mand omkring mig! Men det er da heller ikke en helt slem pris at betale.

Paris 14.01.2014

Helle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uld på tilbud!