Udsalg - Slutspurt

Skildpadde og sprutter

IMG_1954

Jeg vil vise jer begyndelsen på min barnevognskæde med hæklede dyr, som jeg skrev om den anden dag. Det ligner da en skildpadde… 🙂 Måske med lidt udstående øjne.. Haha!! Nu skal der bare et par ekstra dyr ved siden af. Dem går jeg i gang med med det samme.

IMG_1948

Jeg har desuden set mig lidt lun på, at vores lille baby skal have sig en sprutte. Det er åbenbart meget fremme i tiden, at spædbørn nyder godt af at have en sprutte ved siden af sig, når de ligger og putter. Så kan de gribe fat i en af armene, og det skulle altså føles ligesom navlestrengen… Det bruges særligt på præmature babyer. Det bliver vores baby jo ikke, eftersom jeg snart er 37 uger henne. Men sprutten skulle stadig være ret populær. Når jeg nu stadig selv mangler at hækle to dyr til min barnevognskæde, har jeg sat min mor på sprutte-opgaven. Hun var heldigvis frisk på det. Så den glæder jeg mig til at se det færdige resultat af. Jeg har lagt et par billeder op af idéer til, hvordan sådan en sprutte kan se ud. De er da vildt søde. Er der nogen derude, der har forsøgt sig med sprutter til deres babyer? Så del gerne ud af jeres erfaringer!

Helle.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalg - Slutspurt