Min store pige

Weekenden uge 6

Det har været en stille weekend. Men her i graviditetens sidste uger er det vist også meget godt. Begge mine piger holder vinterferie, så de tilbringer først et par dage hos farmor og farfar og så et par dage hos mormor og morfar. Det betyder, at Ulrik og jeg har været bare os to, og det har nu været dejligt, selvom vi hurtigt kommer til at savne de små. I går var vi ude at spise om aftenen og bagefter en tur i biografen og se The Wolf of Wall Street. En rigtig god film! Lang.. men vi var da underholdt alle tre timer og noget. Dagen i dag har været stille med få huslige gøremål. Om eftermiddagen gik vi en tur i Søndermarken.

Nu vil jeg fortsætte søndag aften med et nyt projekt, som I kan se på billedet. Det skal blive en nusseklud til den lille. Spændende at se, om den når at blive færdig før fødslen.

IMG_2060

Fortsat god søndag aften til alle derude. Jeg vil forsøge at tjekke ind i morgen med et indlæg om min rigtig gode fredag aften, som bød på et uventet baby shower 🙂

Helle.

Følg os på Bloglovin, Instagram, Facebook & Pinterest.

voresstjerner bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min store pige