Vinterstrand

Weekenden uge 5

Så er weekenden ved at være ved vejs ende. Snart skal pigerne puttes, så de er friske og klar på en ny skoledag og børnehavedag i morgen. Weekenden har været skøn med god tid til afslapning samt besøg af søde mennesker. Lørdag aften havde vi gode venner til spisning, og i dag kom farmor og farfar til frokost. Det var længe siden, farmor og farfar havde været inde ved os, så det var bestemt hyggeligt.

Fredag til lørdag sov Majse hos sin mormor og morfar, Ulrik var ude med en ven, så Clara og jeg havde lidt tid til os selv. Vi lavede perleplader. Jeg blev lidt inspireret af Mias indlæg med Hama perler, at jeg havde besluttet mig for at prøve selv. Uglen er en del af sådan en færdigpakke, man kan købe i Søstrene Grene. Clara ville lave noget, som uglen kunne spise, og det blev til et kirsebær og et æble. Det synes jeg nu, var ret sødt 🙂 Nu mangler vi bare at lave lidt flere og få dem op at hænge.

IMG_2011IMG_2006IMG_2010

Lørdag morgen overraskede Clara Ulrik og jeg ved selv at stå op og lave et lille morgenbord til os. Hun havde taget forklæde på og gik rundt som tjener med et viskestykke over armen. Så havde hun skåret bananer, agurker og tomater ud og lagt på et fad. Super sødt 🙂 Flere af hendes bamser var også inviteret med.

IMG_2013

I dag er jeg blevet færdig med næste dyr til barnevognskæden. Det blev til en elefant, med måske noget stirrende øjne. Haha.. Ulrik synes, de er lidt mærkelige.. Men jeg synes nu, at den er meget sjov. Jeg vil prøve at få lavet det næste dyr lidt hurtigere, så barnevognskæden kan komme på plads næste uge.

IMG_2014IMG_2015

Fortsat rigtig god søndag til alle derude!

Helle.

Følg os på Bloglovin, Instagram, Facebook & Pinterest.

voresstjerner bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinterstrand