Isabella 9 måneder

I det kreative hjørne

Jeg er meget glad for at strikke. Det er noget, jeg har beskæftiget mig med det meste af mit liv. Min mor og farmor har her spillet en stor rolle, idet de lærte mig det som barn. Jeg har de seneste år strikket kjoler og andre fine ting til mine piger, og det er endda også blevet til en færøsk sweater til min mand.

Nu er jeg røget over i en lidt anden genre. Jeg har et stykke tid kigget længselsfuldt efter de fine kæder til barnevogne, hvor man hækler nogle søde dyr og hænger op. Sådan en vil jeg bare så gerne lave til vores lille pus, men må erkende, at når det kommer til hækling, er jeg ikke helt lige så stærk. Overvejer dog kaftigt at kaste mig ud i det, og går det helt galt, må jeg få min mor til at hjælpe mig. Hun er bare sej til det.

Jeg har kigget på lidt forskelligt, og Mia har blandt andet været så sød at lave mig denne flotte opslagstavle på pinterest med mange fine idéer. Den med luftballonerne synes jeg er ret sød. Derudover tror jeg, jeg vil investere i Maja Hansens bog: Hæklede Dyr. Der er også rigtig meget fint at finde i den, synes jeg. Ja, og så er det vel bare at kaste sig ud i det. Jeg skal nok komme med et billede af det endelige resultat. Det er nok meget godt, at bloggen kan holde mig i gang.

IMG_1890

Helle

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Isabella 9 måneder