DIY Hæklet Suttesnor // Mit første eksemplar :)

Helles fastelavn

IMG_2265

I dag er det fastelavn. Vores piger skal holde fastelavn i henholdsvist børnehave og skole i morgen, men det betyder jo ikke, at dagen i dag ikke har budt på lidt sjovt. Pigerne har været med farmor og farfar ude at slå katten af tønden i et lokalt supermarked, og det har vist været et hit. Clara blev kattedronning 🙂 Hun er meget stolt! I mellemtiden var jeg til fødselsdag hos en veninde. Første gang jeg har været ude alene med vores lille pige, og det gik heldigvis fint. Hun lå og sov på arm hele tiden. Sidst på eftermiddagen kom mine forældre hjem til os og spiste. De havde taget flotte fastelavnsris med til pigerne så propfyldte med slik, at vi vist ikke behøver investere i fredagsslik de næste mange måneder 😉

IMG_2263

Jeg vil vise jer et projekt, jeg har haft gang i de sidste dage med de to store piger. Det viste sig at være lidt mere krævende end forventet, og jeg har haft super travlt her til formiddag med at få det helt færdigt. Det er disse fine katteskåle, eller hvad jeg skal kalde dem. Idéen har jeg herfra, hvor I også kan se, hvordan de skal laves. Det har været et kæmpe hit hos pigerne. Meningen er jo, at vi kan komme lidt slik i skålene og på den måde gøre dem til et fint fælles fastelavnsris. De får nok lige lov til at hænge et stykke tid endnu, og så tror jeg, at vi gemmer til næste år. Jeg nænner i hvert fald ikke at smide dem ud!!

IMG_2257

IMG_2258

Helle.

Følg os på Bloglovin, Instagram, Facebook & Pinterest.

voresstjerner bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Hæklet Suttesnor // Mit første eksemplar :)