Ventetøj - en god idé

En færdig barnevognskæde

IMG_2046

Så blev min barnevognskæde færdig. Og jeg må sige, at jeg er lidt stolt af resultatet 😉 Synes, den er blevet fin. Giraffen fik jeg syet sammen i går aftes, og så var det jo bare at få sat dyrene på snor med nogle perler. Perlerne var nogle af de uendelige, som pigerne har på lager, så dem “lånte” jeg lidt af, mens de sov 🙂 Snoren købte jeg sammen med krokodilleklemmerne i Panduro den anden dag. Det gode ved klemmerne er, at de sidder på en slags krog, hvilket vil sige, at jeg bare kan pille krogen af og sætte den på en af perlerne længere inde, hvis jeg vil justere på længden. Opskrifterne til dyrene er jo, som jeg har skrevet om tidligere her, fra Maja Hansens bog “HÆKLEDE DYR”. Jeg synes, det er nogle forholdsvist nemme opskrifter at følge, og når dyrene skal syes sammen, bruger man billedet. Den eneste kritik jeg har til opskrifterne, er hendes forklaring på, hvordan man laver en manke. Nogle af dyrene, f.eks. løven, har en stor flot manke. Her skriver hun blot i bogen, at man skal “sy en manke af garn”. Det er jeg ikke helt sikker på, hvad betyder. Jeg er i hvert fald nok nødt til at google nogle løsninger, inden jeg giver mig i kast med det 🙂

IMG_2044

Ulrik synes, at dyrene er rigtig søde, og han vil gerne have, jeg går i gang med flere til en uro, der kan hænge ved puslebordet på badeværelset. Måske jeg går i gang med det.

Helle.

Følg os på Bloglovin, Instagram, Facebook & Pinterest.

voresstjerner bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ventetøj - en god idé