Status på graviditeten

Forskud på barselsglæderne – mødregruppe-agtig formiddag

IMG_1942

I dag havde jeg besøg af to søde veninder, som begge har forholdsvist små børn og er på barsel. Uh.. det var hyggeligt. Under mine to sidste barsler var jeg i mødregruppe begge gange, og det vil jeg helt bestemt også gerne denne gang. Jeg synes bare, at mødregrupper er så hyggelige! De inkluderer jo ofte søde mødre, skønne babyer og dejligt bagværk. Og man kan snakke om alt. Plusset er at mine mødregrupper altid har været sammensat af meget forskellige kvinder med forskellige professioner, hvilket efter min mening kun gør det endnu mere interessant. Der er jo et arbejdsliv, der venter én derude et sted i fremtiden, og det skal der da også snakkes om. Hvad er jeres erfaringer med mødregrupper? Kommenter endelig!

I dag centrerede snakken sig dog primært om min nært forestående fødsel, og til lejligheden havde jeg bagt kanelsnurrer. Opskriften er fra Meyers, og jeg synes bare, de er noget så lækre. Jeg kan kun anbefale andre at prøve at bage dem. De er ikke svære, men kræver lidt tid og tålmodighed. Hemmeligheden skulle være den meget lange æltetid i røremaskinen. De holder sig gode en dag, men herhjemme er det nu heller ikke noget problem at få dem af vejen hurtigt 🙂

IMG_1943

Fortsat god fredag til alle derude!

Helle.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på graviditeten