Store lillepige Isa

Forskud på Isas fødselsdag // fejring i vuggestuen

I dag er Isabella blevet fejret i vuggestuen. Det var en rigtig hyggelig dag, og Isa nød at være midtpunkt 🙂
Vi havde lavet alt det, Isa skulle “dele ud” klart onsdag. Jeg lavede frugtfad og figen-daddelstænger, og Oliver hjalp til med at lave pølsehorn og cupcakes (til pædagogerne).
Onsdag morgen var min vigtigste mission så at få Isa til at sove formiddagslur og selvfølgelig nå hen i vuggestuen inden kl. 9.00! 😀 det blev ikke til nogen lur, prøvede at få hende til at sove i 40 minutter!!!! Åha godt jeg er så tålmodig, eller noget!!??? Men afsted med os, og vi nåede trods alt derhen inden kl. 9.00 😉 Oliver skulle hjælpe med at bære den ene dåse med cupcakes ind fra bilen. Men da han ville holde døren for mig samtidig, fik dåsen sig lige en kolbøtte i luften, inden den ramte jorden. Cupcakes’ne så ikke så kønne ud efter denne tur, men de smager jo af det samme Hihi 😉
Pædagogerne spurgte, om Oli og jeg havde lyst til at blive, og fejre Isas fødselsdag. Det ville vi jo godt, Oli skulle dog lige over på hans stue først og fortælle, at han altså havde bagt kage, men kun til de voksne! Og så løb han glad tilbage i vuggestuen igen.
Vi fik spist figenstængerne, pølsehorn og en masse frugt. Bagefter blev der sunget fødselsdagssang for Isa, nøj hvor blev hun glad, kæmpe smil helt ud til ørerne 🙂 Og så hjalp Oli med at åbne Isas gave, et fint billede!
Og så var Isa vist også klar til en lur! Og jeg strøg afsted til Toys’r’us, for at købe lidt til Isas fødselsdag i morgen 🙂

– Mia

20140409-215217.jpg

20140409-215233.jpg

Følg os på Bloglovin, Instagram, Facebook & Pinterest.

voresstjerner bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Store lillepige Isa