Julebordet

Vores jul 2013

Juletræet

Juletræet blev pyntet d. 22. og 23. Oliver var rigtig god til at hjælpe! Men det var lidt svært at forstå at man skulle være forsigtig og kun tage en julekugle af gangen! På et tidspunkt hoppede han rundt med syv kugler, hængende ned fra fingrene. Plastikkugler selvfølgelig!! Kun mor her havde adgang til de aller fineste glaskugler – alle mine yndlings :0) total forbudt område for alle andre end mig! Selv Martin har fået strenge ordrer på at holde sig væk ;0)

Julen2013

Juleaften gik rigtig godt! En kæmpe fordel at holde jul hjemme, især i forhold til Isabella!  Vi havde forberedt meget i løbet af hele dagen, så jeg slap helt for det stress omkring at få det hele klart samtidig. Et rigtig godt tip var at lave de brunede kartofler helt klar tidligt på dagen – Skal jeg prøve at huske til næste år. Man kan lige hælde lidt vand over efter de er brunet, og så på køl. Inden jeg varmede dem op igen hældte jeg dog noget af væsken fra, men ellers skal de bare steges, så alt vandet fordamper.

2. juledag

På 2. Juledag blev der tid til at lege lidt med julegaverne, efter 2 dage med huset fyldt af julegæster :0) Mange af olivers gaver blev allerede indviet til leg juleaften, så nu var der tid til at få åbnet Isas gaver. Selv om det var “pigeduplo” syntes Oliver altså det var rigtig sjovt at lege med!! Dog er jeg ikke sikker på at askepot var helt så tilfreds med at blive ført igennem den mørke og meget uhyggelige flagermusegrotte inden hun nåede slottet!

Og så er vi klar til endnu en julefrokost i “3. Juledag”

– Mia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julebordet