Egomødre #2 // Shhh kan du ikke se at mit barn sover?!!

Det uventede baby shower

I fredags var jeg så heldig at blive forkælet med et uventet baby shower af søde familiemedlemmer og venner. Egentlig havde jeg aftalt med to af veninderne, bl.a. Mia, at vi skulle ud at spise. Men da jeg så mødte op på restauranten, var der en hel masse andre!! Det var bare en super hyggelig aften, som bød på god mad og dessert, hyggelig snak og så også lidt lege, som I kan se på billedet. Puha.. babymosen på glas smagte bare ikke godt!!IMG_2073

Jeg fik også en masse fine gaver. Nogle af dem kan I se på billedet. En veninde havde været så kreativ at lave den fine uro. Det er origami, og papiret havde hun købt i Søstrene Grene. Som I kan se, hænger den allerede lige så fint over tremmesengen. Derudover fik jeg et håndklæde til babyen fra The Organic Collection og lidt babytøj fra Joha. Alt sammen gode gaver!! Der var også lidt godt til moren, bl.a. cremer fra Body Shop.

IMG_2064

Nu er det jo som sagt tredje gang, jeg er gravid, og jeg har faktisk ikke fået et baby shower før. Jeg må så også sige, at tanken om et baby shower de første gange slet ikke har strejfet mig. Men jeg har de seneste år selv været til et par stykker, og synes faktisk, det er noget så hyggeligt. Der er mange, der synes, det er for amerikaniseret. Lige som Valentins Dag. Men altså.. man bestemmer jo selv, hvor meget der skal gøres ud af det. Og jeg synes, at aftenen i fredags var lige tilpas.

Helle.

Følg os på Bloglovin, Instagram, Facebook & Pinterest.

voresstjerner bloglovin

2

  • Super hyggeligt med et overraskende babyshower – og hvilken baby uro 🙂 Waaauw!

    Jeg er fast læser fremover.

    De bedste hilsner fra Sophia

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • VoresStjerner

      Hej Sophia, ja det er bare så dejligt, når der er søde veninder og familiemedlemmer, der gør sådan noget for en! Og ja, baby uroen er meget populær hos vores lille Sigga!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Egomødre #2 // Shhh kan du ikke se at mit barn sover?!!