Hjemmestrik

Meget travle dage!

Vores store piger er jo stadig på Færøerne med mormor og morfar. Det har de været siden mandag, og de kommer først hjem på torsdag. Vi taler med dem dagligt, og de har det bare rigtig godt. Men hvor vi dog glæder os til at se dem igen!

Da vi kom frem til, at de skulle på ferie for snart en måneds tid siden, fik jeg overtalt Ulrik til, at vi da lige kunne få sat deres værelser lidt i stand, mens de var afsted. Så kunne det være en overraskelse, til de kom hjem igen. Og det er vi så i fuld gang med nu. Og nu vi var i gang, kunne vi da lige snuppe entréen også 😉 Men hold da op sådan et projekt griber hurtigt om sig. Egentlig skulle væggene bare lige males og loftet ordnes… Men altså i går gik vi i gang med at pille tapet af væggene også, og det tager jo lidt tid. Men Ulrik og jeg er enige om at resultatet bliver så meget bedre. Også selvom vi måske ikke når at være helt færdige, til pigerne kommer hjem. Ulrik har virkelig knoklet, og jeg vil jo gerne hjælpe til. Men hvordan gør man lige det, når lille Sigga ikke vil sove selv i mere end 20 minutter af gangen? Så i går fik vi lidt assistance af min søde svigermor. Hun kom ind og gik to rigtig lange ture med Sigga i barnevognen. Så kunne jeg få lidt fra hånden i mellemtiden. Bare dejligt!

Men der har da også været tid til lidt andet, nu vi er uden de store piger. Den anden dag gik vi en rigtig lang tur med barnevognen helt ind til søerne og tilbage til Valby igen bagefter.

IMG_2338

Helle.

Følg os på Bloglovin, Instagram, Facebook & Pinterest.

voresstjerner bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmestrik