Plakater til børneværelset

Lidt fra de sidste par dage…

Uha.. hvor tiden bare flyver afsted med en lille baby. Og det er bestemt ikke meget tid, jeg har for mig selv, når vores lille ny helst kun vil sove på arm hos mor eller far. Og så synes jeg nu heller ikke, at hun sover særlig længe af gangen.. Haha.. men hun er jo bare super dejlig alligevel!! I dette øjeblik tager hende og Ulrik en lur på sofaen, og det giver jo lige mig to minutter til at få spist morgenmad, taget et bad og skrevet et blogindlæg. Det er ikke meget, jeg har været på bloggen de sidste par dage. Men så er det jo bare super, at Mia kan fylde så godt ud i mellemtiden 😉 Det er da helt sikkert en af de mange fordele ved at dele bloggen!!

IMG_2246

Billederne er fra de sidste dage, som jo naturligvis er gået med at hygge om vores lille skat. Derudover kom Clara hjem fra fritter i går med det fine katteansigt. Det var nu rigtig sødt! Begge piger glæder sig helt vildt til fastelavn. Og hvor Mia jo har været super kreativ med kostumer til sine børn, så må jeg ærligt indrømme, at vores er indkøbt i Fætter BR. Men det virker pigerne nu bestemt heller ikke til at have noget i mod.

IMG_2248

Hav en fortsat god fredag alle sammmen!!

Helle.

 

Følg os på Bloglovin, Instagram, Facebook & Pinterest.

voresstjerner bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plakater til børneværelset