Meget travle dage!

Den hemmelige dør

Det har jo lidt sin charme at bo i en gammel lejlighed. Her skal I høre hvorfor:

Vi er jo stadig i fuld gang med at ordne børneværelser herhjemme, og i går opdagede vi noget lidt sjovt. Ulrik havde for et par dage siden opdaget, da han var i gang med at rive tapet ned på Claras værelse, at der et sted på væggen bare var pap inde bagved. Det undrede vi os meget over, og det irriterede os også lidt, for det betød jo ekstra arbejde. Ulrik ville være nødt til at rive det stykke af væggen ned og sætte noget nyt ordentligt op. Da han så gik i gang med at rive ned i går, dukkede denne dør op…! Det er da lidt sjovt. Døren fører ind til vores soveværelse. Vi har besluttet os for at beholde døren. Vi sætter karme op rundt om den, og så maler vi den lidt sjovt. Det tror jeg, Clara vil synes er sjovt. Måske med noget tavlemaling.

IMG_2368

Mens Ulrik har knoklet på værelserne, har jeg bl.a. malet disse kasser. Det skal være bogkasser til Majses værelse. De skal lige have et lag til 🙂

IMG_2365

Pigerne kommer hjem i morgen aften, og hold da op hvor vi glæder os til at se dem og være sammen med dem igen. Tror også, de glæder sig.

Helle.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Meget travle dage!