En elefant kom marcherende...

Majses fødselsdag

Hold da helt op hvor var jeg imponeret den anden dag, da jeg læste Mias indlæg om Olivers piratfødselsdag. Det er da helt vildt, så meget hun havde gjort ud af det! Så flot!! Det fik mig til at tænke lidt på Majses fødselsdag, som var her sidst i august. Hun blev fem år! Vi havde faktisk tilbudt hende, at vi kunne invitere børnehaven hjem. Det er noget, hun selv tidligere har snakket om, kunne være sjovt. Men altså sådan en to tre uger før fødselsdagen vendte hun fuldstændig. Hun ville bare ikke. Ulrik og jeg kunne ikke helt finde ud af, om vi skulle presse lidt på for at overtale hende, for det kunne jo være, at når så det hele kørte, at hun havde det smadder sjovt. Men hun blev ved med at være helt afvisende, så vi lod det ligge. I stedet havde hun dagen efter sin rigtige fødselsdag is med i børnehaven, og det var hun meget glad for. Godt nok et lidt andet scenarie end Olivers piratfødselsdag. Men jeg kan forstå på Mia, at det er noget de har tradition for at gøre i Olivers børnehave. Altså det der med at tage hjem til hinanden. En rigtig fin tradition synes jeg, for så er det jo bare noget man gør, og ikke noget man som barn og forældre skal tage stilling til. Så er det jo bare op til forældrene selv at bestemme, hvor meget der skal gøres ud af den fødselsdag.

Udover at have is med i børnehave fejrede vi Majses fødselsdag med en stor familiefødselsdag i vores hjem i Valby. Der var masser af boller, kage og ikke mindst gaver, så Majse var meget glad. Desværre var Sigga syg den dag, hvilket gjorde det lidt presset for Ulrik og jeg at nå det hele. Men ikke noget Majse mærkede til, hvilket jo er det vigtigste. På selve fødselsdagen holdt Ulrik en fridag, og Majse var hjemme fra børnehave. Vi startede morgenen med et hyggeligt morgenbord. Bagefter måtte Clara jo i skole, hvilket hun var ret ærgerlig over. Om formiddagen tog vi så Majse og Sigga med i svømmeren, og om eftermiddagen (efter vi havde hentet Clara) tog vi i biografen.

Herunder lidt billeder fra alle dagene.

IMG_7917

 

IMG_7912

IMG_7895

IMG_7906

IMG_7907

IMG_7918

IMG_7923

IMG_7927

 

Helle.

 

Følg os på Bloglovin, Instagram, Facebook & Pinterest.

voresstjerner bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En elefant kom marcherende...