I det kreative hjørne

Favoritter fra Molo

20140115-231355.jpg1 Connie jerseykjole // 2 Bellatrix ballonnederdel // 3 Rimona t-shirts // 4 Clary kjole // 5 Bess nederdel // 6 Camellia jerseykjole // 7 Alfredo chino shorts // 8 Reagan t-shirt // 9 Renzo 3D t-shirt // 10 Amin sweatbukser // 11 Floyd body // 12 Stan sweatbukser // 13 Feodor body // 14 Faline sommerdragt // 15 Cammon kjole // 16 Fleur body

Vi har taget et kig på Molo Forår/Sommer 2014 kollektionen. Og som altid, byder den på rigtig meget godt. Til piger er der dog helt sikkert flest modeller, der frister. Lige rigeligt nok måske… for man kan da hurtigt få købt sig fattig i alle de fine kjoler og nederdele.

Helle: Selvom der er to et halvt års alders forskel mellem mine to piger, kan de helt grundlæggende lide meget af det samme tøj. Og jeg indrømmer gerne, at de tit har det samme på. Det generer dem slet ikke, faktisk slipper vi for konflikter på den måde. Majse vil gerne have samme slags tøj på som storesøster. Ja, så synes jeg bare, det er nemmere at klæde dem ens. Fælles for deres smag er, at de helt sikkert bedst kan lide tøj med print, og gerne af dyr og blomster, og der er Molos tøj jo bare perfekt. De vil begge to være helt vilde med at iføre sig modellerne nr. 1-6. Dog foretrækker Majse, at nederdele og kjoler kan svinge lidt, så kjolen med tigeren og pandaerne egner sig nok bedst til Clara med et par leggins under. Det vil være et perfekt skoleantræk til forår og sommer.

Mia: Min absolutte favorit er den lille lyserøde sommerdragt. Det er stensikkert, at Isa kommer til at vimse rundt i den til sommer!
Til Oliver synes jeg, at blusen med tigertryk er rigtig fed. Og det ved jeg, at Oliver vil være helt enig i. Så bare et ekstra plus at printet er i 3D, og at der følger 3D briller med. – Det er da egentlig ret sjovt fundet på, og må da næsten prøves 🙂

Hvad synes I om den nye kollektion? Er der noget, I bare må eje?

– Helle & Mia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I det kreative hjørne