Termotøj fra CeLaVi // Oli arbejdsmand

Personlige kort Diy

20140330-220116.jpg

Inspireret af navnetavlen, har jeg været igang med at lave kort. Synes selv, det er hyggeligt at få et personlige kort, når der lige er tilføjet et lille digt, citat eller noget i den retning 🙂 Så i anledning af, at vi skulle til dåb i lørdags, har jeg lavet disse to kort.

Det første er jo lavet meget ligesom navnetavlen. Find skrifttyperne her. Jeg har lavet det i A4 størrelse i Word. Stjernerne er lavet ved at indsætte figurer, og så sætte ramme på. Kanten på kortet, fåes ved at tilføje sidekanter under sidelayout. Hvis man vil have, det skal være i almindelig kortstørrelse, kan man vælge, at der skal printes fire sider på en udskriftsside, så skal der bare indsættes en side inden, så printet bliver udskrevet på forsiden af kortet.

Det andet kort er lavet med maskingtape, som fåes hos Søstrene Grene, Lirumlarumleg, IKEA og mange andre steder. Jeg har skåret M’et ud i sort pap, det kunne også have været rigtig fint i blåt 🙂 Herefter skal der laves et kort i samme størrelse i hvidt, eller den farve man ønsker, kortet skal have indeni. Og så skal der sættes maskingtape på forsiden af det hvide kort. Til sidst skal de to kort sættes sammen med dobbeltklistrende tape eller lim.

Sådan, to fine kort! Så mangler der bare lige en sød hilsen inde i kortet 🙂

– Mia

Følg os på Bloglovin, Instagram, Facebook & Pinterest.

voresstjerner bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Termotøj fra CeLaVi // Oli arbejdsmand