Apps til børn

Ind imellem kommer fasten

Fastelavn på PinterestOliver havde første dag i børnehaven i mandags efter en dejlig lang juleferie! Det første man lagde mærke til var hvor tomt der var..alt julepynten var jo væk. Pædagogerne syntes også der var noget tomt, og hvad skulle de nu finde på at pynte med. Jeg får nævnt, at så er der jo lang tid til påske! Nej nej, sagde de, fastelavn kommer da inden. Gud ja!! Fastelavn! Og sidste år tænkte jeg at det må blive til fastelavn 2014 jeg må være kreativ. Der blev det til et kostume fra BR til Oliver. Jeg havde egentlig regnet med at han skulle være pirat, Spiderman eller noget i den retning. Men da han så BR kataloget, ville han være Peter Plys. Der var intet at gøre, han insisterede på at skulle være Peter Plys. Og det fik han så lov til!
Jeg spurgte ham så her i går, hvad han havde lyst til at være til fastelavn i år. “En heks” svarede han hurtigt – yndlingssangen i øjeblikket er “Heksemutter”, ellers ville han altså være Peter plys. Men da han indså, at han også havde været det sidste år, ville han godt være en hund. Hmm..måske ikke lige det jeg havde forestillet mig igen hehe. Nogen der har en god ide til et hundekostume? Jeg har kigget lidt på Pinterest for at blive inspireret, jeg har ikke fundet hundekostumet, men fandt da en hel masse andet. Jeg har samlet det på en opslagstavle her. Der er så mange fine ideer! Jeg er helt vild med den lille høne :0)
Hvad skal dit barn klædes ud som? Og er det noget du har valgt, eller barnet?

-Mia

2

  • Maja vedel

    Her skal Oli være spiderman – der er bare ikke noget at gøre. Men jeg er igang med at lave et Rasmus klump kostume til Emilie, selvom Martin ikke mener hjemland være Rasmus klump når hun er en pige, men det er jo en udklædning…

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • VoresStjerner

      Det er skægt så bestemte de kan være i den alder :0) Og hvor er du kreativ! glæder mig til at se det færdige resultat. Jeg må også se at komme igang altså.
      – Mia <3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apps til børn