En træt baby, eller?..

Isabella 11 måneder

20140313-135259.jpg

20140313-135313.jpg20140313-135324.jpgSå er endnu en måned fløjet afsted. Isabella er nu 11 måneder!! 11 måneder med vores dejlige lille Isa 🙂 Billederne ovenover er Isas “månedsbilleder”, som jeg tager hver måned. Jeg plejer at tage dem, hvor hun sidder eller ligger i sækkestolen, men det er altså svært at få hende til at blive siddende, så det blev kun til èt billede 🙂 Prøv at se nogle af sækkestolebillederne fra de tidligere måneder her og her!
De første billeder er fra legekøkkenet. Det elsker hun bare at gå på opdagelse i! Hun kan få meget lang tid til at gå i sit køkken.

Sket i løbet af sidste måned
– Isa har fået en tand, hun har nu 6 tænder i alt!
– Begyndt at kravle, se her!
– Amningen er slut. Jeg kunne sagtens have fortsat, men det gav ingen mening til sidst. Det var kun om aftenen, og hun kunne lige koncentrere sig i et minut, og så var det op og sidde. Så måtte det være slut..og der kom ingen reaktion overhovedet!
– Isa peger med en finger. Det er så sødt! Hun peger på det hun godt vil have, eller der man skal bære hende hen.
– Hun giver ting og skal have det tilbage, og hun bliver så glad og ivrig hver gang hun får det igen. Sådan kan hun blive ved og ved.
– Når hun hoster, holder hun lige så fint på sutten med den ene hånd. – Man skulle nødig risikere at sutten faldt ud 😉
– Hun er også blevet super dygtig til selv at putte sutten i munden. Og meget gerne også i mors eller fars mund!
– Oliver og Isabella begynder at kunne lege mere og mere sammen. Den anden dag gik legen ud på, at Isa skulle kilde Oli under tæerne, og Oliver grinede helt hysterisk hver gang, og så begyndte Isa også at skraldgrine. Så skønt at se på.
– Når man kysser hende, vender hun hen mod èn med åben mund. Det er Isas mys.
– Hun rokker hver gang hendes legetøj begynder at spille musik, og er et stort smil.

Jeg har fundet billeder af Oliver, da han også var 11 måneder, og sammenlignet med billeder af Isabella. Jeg bliver lige overrasket hver gang, for de ligner egentlig ikke hinanden særlig meget. Jeg hører til gengæld rigtig tit, at Isa virkelig ligner mig, men det er jo altid svært selv at se 🙂

– Mia

20140312-150525.jpg20140312-150553.jpg

Følg os på Bloglovin, Instagram, Facebook & Pinterest.

voresstjerner bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En træt baby, eller?..