Endelig!!!!

Så kravler lillepigen

20140222-004141.jpgMin lille Isa har nu vist, at hun sagtens kan det der kravle noget 🙂 Men men det går jo altså stadig en del hurtigere, at falde ned på mavsen og møve afsted 🙂 Men jeg glæder mig til at følge “projekt kravl” de næste par dage, for så tror jeg helt sikkert, at den er der! Hun skal jo bare have en gulerod, – allerbedst i form af katten Balou, og så er hun afsted 🙂

[videofyme id=”5402795″]
(Hvis det ikke virker, kan du også se videoen her)

God nat til jer alle! Vi skrives ved i løbet af weekenden, hvor jeg vil fortælle lidt om aftenens POMPdeLUX home shopping arrangement 🙂 – Så fantastisk tøj!!

– Mia

Følg os på Bloglovin, Instagram, Facebook & Pinterest.

voresstjerner bloglovin

2

  • www.fitmom.dk

    Går simpelthen så stærkt med de kære små – er bare med at få børnesikret hjemmet når først de begynder at kravle (i hvertfald for de fine pynte ting der kan gå i stykker 🙂 )

    Super dejlig dag til jer 🙂

    Charlotte
    http://www.fitmom.dk
    EN personlig blog om at være mor, komme i form efter fødslen & løbetræning

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • VoresStjerner

      Ja, det er helt utroligt, hun er virkelig overalt! Og helt sikkert på tide med en ekstra oprydning af ting i Isa højde 🙂 Jeg er stor tilhænger af, at fjerne det, som de helt små ikke må røre. – Isa forstår det jo ikke endnu, og så kunne man jo ikke gøre andet end at rende i hælene af hende og sige “nej nej nej – nix pille” .
      Os’ god dag til dig 😉
      Hilsen Mia

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig!!!!