Kælketur i Søndermarken

Det der nattesøvn..

..er IKKE overvurderet!

Jeg skal ikke brokke mig, jeg ved det godt 🙂 For normalt har jeg to børn, der sover rigtig godt om natten. De er forholdvist nemme at lægge til at sove om aftenen, de har altid sovet nogle gode lure osv. Isabella har endda sovet igennem, siden hun blev født. Kan huske, hvor fedt det var, da jeg gik fra at være højgravid, og nærmest ikke sov om natten. Til at Isabella blev født, og jeg sov hele natten lang.. Skønt!!

Nåh, men denne nat her, puha!! For det første kunne vi ikke få Oliver til at sove i går aftes. Det gjorde nu ikke det store, for han lå bare og hyggede med os i sofaen, og vi havde jo planlagt en fridag i dag. Han falder i søvn, og bliver lagt i seng. Efter at have set lidt TV, går vi i seng ved 12-1 tiden. Oliver vågner så kl. 2.00!! Og har ondt i maven 🙁 Herfra render vi så frem og tilbage til toilettet med ham, og han vil aes på maven hele tiden og er bare rigtig ulykkelig. Han falder først til ro kl. 5.10. Her håber jeg så bare, at Isa har en af de dage, hvor hun sover til kl 7.00! Men næh nej, kl 5.20 er hun der. Hold nu op jeg er træt! Men vi fik alligevel en hyggelig morgen ud af det os to, som I kan se på billederne 🙂 Nu sover hun til middag, Oliver og Martin sover stadig! Og jeg burde vel også lægge mig lidt..

Rigtig god fredag til jer alle!

– Mia

Isabella1 Isabella3 Isabella3

Følg os på Bloglovin, Instagram, Facebook & Pinterest.

voresstjerner bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kælketur i Søndermarken