Personlige kort Diy

Endnu en ferie – koloni

Vi fik jo vores to store piger hjem fra ferie på Færøerne i torsdags. Så dejligt!!! Der kommer et indlæg med lidt om turen samt billeder her en af dagene.

Og efter at have været hjemme i bare tre dage skal Majse afsted igen! På koloni med sin børnehave fra i dag til fredag. Og hun har bare glædet sig! Hun var endda den første oppe i morges, og hun havde travlt med at fortælle mig, hvor mange sæt tøj hun skulle have med og så videre. Vi havde godt nok to kriser, inden hun glad var ude af døren. Først var det madkassen. Hun har aldrig madpakke med i børnehave, og hun har derfor ikke rigtig nogen madkasse. Men i dag skulle der madpakke med i bagagen, og hun husker rigtig godt! For flere måneder siden, da vi var i Skoringen og købe hende et par sko, fik hun en Skofus taske med med forskellige ting. Bl.a. en Skofus madkasse. Den ville hun bare have med i dag!! Men altså.. jeg måtte beklage mange gange. Da jeg tømte hendes værelse, fordi vi jo er ved at sætte det i stand, røg den i en af flyttekasserne, som i alt vores rod bare ikke er tilgængelig i dag. Det var ikke i orden, og lille Majse var meget utilfreds med sin mor.

Næste krise var hendes overtøj. Hun er jo så heldig at have fået et meget flot koralfarvet sæt termotøj fra CeLaVi, som vi tester for kids-world.dk. Det er altså virkelig lækkert, men mere om det i et andet indlæg 🙂 Farven er det nærmeste, jeg kan komme lyserød, som jo er Majses absolut yndlings. Alligevel har vi måttet diskutere den farve en smule, idet Majse synes, den minder lidt om orange, hvilket den bare slet ikke gør!!! Men det var nu heller ikke farven, der var emnet her til morgen, det var termobukserne. Hun ville bare ikke have bukser på, og det synes jeg altså, at hun skulle! Og jeg endte også med at vinde denne kamp, og pigen var utrolig glad, da hun tog afsted med sin far. Og ifølge Ulrik var hun også meget glad, da hun blev afleveret i børnehaven. Det er første gang, jeg ikke har været med i børnehaven, når et af vores børn har skullet på koloni. Men jeg var bare nødt til at være hjemme med Sigga.

Det er lidt vildt, at Majse allerede skal være væk fra os igen så hurtigt. Og så i fem dage! Men jeg må jo bare glæde mig til, at vi alle fem skal på påskeferie i næste uge. Vi skal i sommerhus i Hanstholm først med Ulriks bror og hans familie, og senere skal vi mødes med meget mere af Ulriks familie til påske-tamtam hos hans faster. Vi glæder os!!!

Men for lige at vende tilbage til kolonien, så synes jeg, at det er så fedt, at vores børnehave stadig gør det! Clara har været afsted flere gange, og det er Majses anden koloni. De har det bare så fantastisk, når de er afsted. Og de er bare så glade og snavsede, når vi henter dem. Koloni kan vi rigtig varmt anbefale herhjemme!!!

IMG_2397

Helle.

 

Følg os på Bloglovin, Instagram, Facebook & Pinterest.

voresstjerner bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Personlige kort Diy