Årets & Isas første gyngetur :)

Feriepiger

I går tog vores to store piger på ferie…. uden os!.. De skal ti dage til Færøerne med mormor og morfar. Jeg har en del familie deroppe, bl.a. min farmor, som de også skal bo hos. Det er ret vildt, at pigerne nu er så langt væk fra os, og vi savner dem helt vildt. Men de har bare glædet sig så meget, og vi ved jo, at mine forældre passer godt på dem. Marts måned er måske ikke den bedste måned deroppe i forhold til udeaktiviteter, men mon ikke der bliver mulighed for et par gåture i naturen. Og ellers skal de jo bare hygge sig med familien. Ja, og så skal Clara selvfølgelig lave lektier. Hun har fået en del med, så hun ikke kommer alt for bagud.

Pigerne er vant til at sove ude, så vi er ikke rigtig bekymrede for hjemve og sådan. De har begge været meget sammen med deres bedsteforældre, hvilket generelt er noget, vi har prioriteret meget herhjemme. Og denne her ferie med mormor og morfar føler Ulrik og jeg er en rigtig god oplevelse for dem.

Så de næste ti dage er det kun Ulrik, Sigga, jeg (og vores katte) i lejligheden. Det er utroligt, så stille her pludselig kan blive 🙂

IMG_2321 IMG_2322 IMG_2323

Helle.

 

Følg os på Bloglovin, Instagram, Facebook & Pinterest.

voresstjerner bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets & Isas første gyngetur :)