Børneværelset #3 // Gul

Purebaby i snevejr

I går fik jeg Ulrik til at trodse det ellers ret så voldsomme snevejr. Jeg bad ham om at køre mig ud til Purebaby på Falkoner Allé, for jeg manglede et sæt sengetøj til babyen, og det var åbenbart et ret akut problem 😉 På grund af vejret tog det forholdsvist lang tid at køre det lille stykke derud, og Ulrik havde godt nok lidt svært ved at forstå, hvorfor det var så vigtigt med det sengetøj lige nu. Men altså ja, det kan vel kun forklares som en del af redebyggerfasen, for det gik mig altså virkelig på, at jeg ikke havde sengetøj til babydynen. For hvis jeg fødte lige om lidt, så ville det da være ret så kritisk ikke at kunne give baby dyne på…

IMG_2005

Som I kan se på billedet endte jeg med at købe et sæt med grønne og hvide striber. Jeg synes, det er rigtig fint. Og så er det jo økologisk. Jeg stiller ikke krav til, at alt til babyen skal være økologisk, men i et vist omfang er det altså rart. Jeg købte også to stofbleer fra the Organic Company, som jeg vil bruge til amning. Jeg har i forvejen nogle øko stofbleer fra Katvig, som jeg ligeledes vil bruge til amning.

Besøget i Purebaby var meget positivt. Jeg har faktisk aldrig været inde i butikken før, jeg har kun besøgt deres webshop. Der var virkelig mange fine ting og rigtig mange gode ting på udsalg lige nu. Når baby er kommet til verden, vil jeg bestemt trille derned og købe et par dragter. De havde mange fine fra f.eks. Serendipity og Engel. Derudover havde de også et stort udvalg af sko, støvler og sandaler. Mange af vinterstøvlerne var der 60 pct. rabat på nu! Jeg lurede lidt på sandaler og fandt et par fine pink fra mærket Kavat, som også er økologisk. Jeg tror, de vil falde i god jord hos Majse. Dem skal hun dog først lige med ind og prøve, inden jeg køber dem.

Helle.

Følg os på Bloglovin, Instagram, Facebook & Pinterest.

voresstjerner bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børneværelset #3 // Gul