BANGBANG Copenhagen lagersalg og et utilfreds barn

Mudderbadder

20140121-224057.jpgNu har jeg altså brug for jeres hjælp!

Sådan her ser Olivers flyverdragt ud næsten hver dag, han kommer hjem fra børnehave. Det her er dog et af de værste tilfælde, men vi er dagligt derhen ad. Jeg elsker at Oliver rigtig kan nyde at lege udendørs i børnehaven, tag ikke fejl af det. Men hold nu op, hvor er jeg træt af al den mudder. Når jeg spørger Oliver, om det var sjovt at lege i mudderbadderet (det kalder Oli det), kommer svaret hurtigt og skrapt “ja mor, og det må vi også”. Og ja, selvfølgelig må de det <3 Det er i hvert fald min holdning til det. Hvad synes du? Kan det blive for meget af det gode?

Herhjemme starter vi med at banke flyverdragten udenfor, skylle det værste af i badekaret – hvor vi nu har et stoppet afløb :(. Så kommer den en tur i vaskemaskinen, og til sidst hængt til tørre på radiatoren. Jeg tænker, at flyverdragten ikke kan have godt af at blive vasket så meget?! Og hvad med vaskemaskinen? Jeg synes stadig, at flyverdragten er meget beskidt, når den kommer ind.  Men hvad pokker kan man ellers gøre, for at få flyverdragten nogenlunde brugbar igen, til næste dags udeleg i børnehaven? Hvad gør I?Kommenter endelig med jeres vasketips. De modtages med kyshånd 🙂

– Mia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BANGBANG Copenhagen lagersalg og et utilfreds barn