Piratinvitation DIY

Den nemmeste og lækreste hjemmelavede is

Hvor er sommeren bare skøn og varm i år! Forleden snakkede jeg med Ulrik om, at  sommeren denne gang er fløjet afsted, og vi har oplevet så meget. Jeg har meget at dele med jer her på bloggen. En dejlig sommerferie ved Reersø, Siggas barnedåb, og denne weekend var Ulrik, Sigga og jeg på Fanø i forbindelse med et bryllup. Det vildeste er nok, at Sigga blev passet for første gang en hel nat og noget af en dag af sin mormor og morfar. Mere om alt det i et andet indlæg.

Hvad jeg egentlig vil dele med jer er en opskrift på en meget nem og lækker is. Den blev serveret til Siggas barnedåb, og den var populær. Mia opfordrede mig til at dele opskriften på bloggen, så den kommer her:

En halv liter piskefløde piskes til flødeskum og blandes med en dåse kondenseret mæk. Jeg havde lavet vaniljeis og is med chokolade. Så noget is var tilføjet kornene fra en vaniljestang og noget var tilføjet hakket chokolade. Jeg tror egentlig man kan lave mange forskellige varianter. Isen hældes i en fryseegnet form (jeg havde brugt alubakker), og så ellers bare i fryseren. Opskriften havde jeg fundet i et katalog fra Rema 1000.

IMG_3306

Helle.

 

 

 

Følg os på Bloglovin, Instagram, Facebook & Pinterest.

voresstjerner bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Piratinvitation DIY