I form efter graviditet

Sigga 3 måneder

Den 19. maj blev Sigga tre måneder, og jeg tænker, at det må være på tide med en opdatering af, hvordan det går med hende.

IMG_2651

Det går godt!! Hun er bare sådan en sød lille én, og jeg nyder hende hver dag. Jeg ammer hende fuldt, og da sundhedsplejersken var på besøg for snart en lille måneds tid siden vejede hun 5,7 kg. Så jeg tror da nok, hun må være oppe omkring de 6,5 kg. nu, hvis det kan gøre det. Jeg ammer stadig meget, men det er også helt fint. Hun er dog begyndt at tage fire fem timers søvn i streg om natten, og det er nu rart at få lov til at sove. Om dagen er hun ikke super god til at tage lange stræk i barnevognen. Hun vil helst trilles, mens hun sover. Der var ellers en periode, hvor jeg kunne lægge hende ned ved 8-tiden om morgenen, og så sov hun til ca. 11. Det gider hun ikke rigtig i øjeblikket. Men jeg har besluttet mig for at tage det roligt, og bare lade det komme lidt, som det kommer. Til gengæld er hun blevet bedre til at falde i søvn om aftenen, og det er virkelig rart at have et par timer om aftenen, hvor alle ens tre børn sover samtidig.

Hun smiler meget mere. Dog kan det være svært at fange på kamera. Må have Ulrik til hjælp. Nogle gange fornemmer jeg, at hun griner lidt. Men glæder mig virkelig til, at hun sådan rigtig begynder at babyklukke, det er bare en af de bedste lyde i verden. Hun har fået øje på sine hænder. Når hun sidder i sin skråstol, kan hun studere dem meget længe. Så sødt!

I dag har hun været ved lægen og blive vaccineret.. Det var hun ikke glad for. Håber ikke på alt for meget feber.

Men det er sådan alt i alt det, der lige er at sige om Sigga og hendes udvikling.

IMG_2647 IMG_2649

Helle.

Følg os på Bloglovin, Instagram, Facebook & Pinterest.

voresstjerner bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I form efter graviditet