Så kravler lillepigen

Opdatering på vores lille stjerne

IMG_2192De første dage med en lille ny baby er virkelig specielle, og de skal bare nydes fuldt ud! De går bare hurtigt, synes jeg. De er gået med at amme det meste af tiden og ellers sove, og det gælder både vores lille pige og mig selv. Så har vi jo også haft en del besøg, og det er jo hyggeligt, når alle ens venner og familie kommer forbi for at hilse på hende. Dog skal det være med måde, så vi også kan få den fornødne ro herhjemme. Der skal også være plads til, at de store piger kan hygge med hende. I dag er første dag, hvor det er lykkedes os at få hende til at sove selv, altså uden at være på arm eller op af vores bryst. Og det har nu været meget rart.

Noget helt andet, for åh hvor ville jeg gerne have været til POMPdeLUX aften hos Mia i fredags. Det var jeg altså virkelig ærgerlig over ikke at komme med til. Det var tæt på, jeg havde sat hende i bilen og var kørt mod Solrød, men altså… fornuften sejrede, og vi holdt afslappet fredag herhjemme med de store piger. For fornuftigt var det nok at blive hjemme med en kun to dage gammel baby 😉 !!! Men ifølge Mia var det en super hyggelig aften, og hun fik købt en masse tøj. Glæder mig til at læse mere om det her på bloggen.

Helle.

Følg os på Bloglovin, Instagram, Facebook & Pinterest.

voresstjerner bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så kravler lillepigen