Trip trap..

Isabellas vuggestuestart #1

20140402-135120.jpgDag 1 – 1. april
Så havde Isabella sin første dag i vuggestuen. Det gik rigtig fint, og hun hyggede sig meget! Dog var det lidt svært at få morgenen til at passe! Og den sommertid driller os altså virkelig! Planen var at få Isa til at sove formiddagslur en time før end hun plejer, og på grund af sommertiden, er det jo så to timer før!! Så ret dårlig timing, at sommertiden skulle komme lige nu 😉
Isa vågner kl. 7.15. Jeg gør hende klar, og hun spiser morgenmad og virker egentlig træt, så jeg får mulighed for allerede at ligge hende ud kl. 8.30! Så hak ved det! Oliver har så haft en nat, hvor han har været en del vågen! Så kl. 9.00 må jeg vække ham. Vi spiser morgenmad og gør os klar til at komme afsted. Isa sover bare rigtig godt, men jeg bliver nødt til at vække hende, da vi jo egentlig skulle være i vuggestuen kl. 9.30. Jeg får afleveret Oliver på hans stue og når ind på vuggestuen med Isa kl. 10.10. Bare en smule forsinket hehe. Isa var rigtig glad, hun legede og kravlede rundt og opad alt, hun nu kunne komme til. Så en rigtig dejlig første dag i vuggestuen for både mor og Isa! Bagefter legede hun lidt ude på gangen, der er bare så mange sjove ting at prøve. Jeg kan huske, at Oliver også kunne hænge ud i laaaaang tid ude på gangen 🙂 Men det er jo bare dejligt, at hun får set alle kanter at vuggestuen, så hun rigtig kan føle sig tryg der!

20140402-135128.jpg
Dag 2 – 2. april
Endnu en puslespils-morgen! Isa vågner kl. 7.15, Oli ved 7.45. Vi skynder os alle at komme i tøjet, for idag er der lige en ekstra brik, der skal passe ind. Kl. 8.30 får vi besøg af en vinduespudser, som først lige skal tage alle vinduer indenfor og så bagefter udenfor. Men det er første gang, han er her, så jeg skal lige vise ham rundt og sådan. Så Isa kommer først ud kl. 9.00, og hun vil selvfølgelig ikke sove. Oliver og jeg gør os klar til at komme ud af døren, for så går og cykler vi da bare derhen! Så må Isa da falde i søvn på vejen. Det gør hun også, men først fem minutter før vi er der. Jeg får afleveret Oli, og lader lige Isa få et kvarter mere i barnevognen. Og kl. 10.15 er vi i vuggestuen 🙂
Selvom Isa lige er vågnet, er hun bare i rigtig godt humør. Og pædagogen synes så, at jeg skal prøve at gå og så komme tilbage en time efter. HVAD??? Allerede? Men okay, når nu hun synes, at Isa klarer det så godt, så må jeg jo hellere følge hendes råd. Men hold nu op, vidste ikke rigtig, om jeg skulle grine eller græde. For jeg synes godt nok, at den indre pyldremor presser lidt på 😉 Men i virkeligheden er det jo bare det bedste, der kunne ske, at Isa klarer det så godt!
Men altså min søde lille Isa gjorde det jo bare fantastisk! Hun fik så meget ros, og det var lige meget, hvem af pædagogerne hun sad hos, så var hun bare glad og smilende. Hun spiste også lidt frokost der, så det er jo bare perfekt. Og efter lidt leg ude på gangen var vi klar til turen hjem igen.

Nu må vi se. om vi kan komme lidt før derhen imorgen, og så er planen, at jeg kører hjem, og henter hende igen efter de har spist frokost.

Rigtig god aften til jer alle!

– Mia

Følg os på Bloglovin, Instagram, Facebook & Pinterest.

voresstjerner bloglovin

2

  • Maiken

    Hej mia
    Hvor er det dejligt at det er gået godt med vuggestuestart, og skønne billeder.
    Det lyder sjovt nok præcis som det forløb vi er i gang med her, da Lara også lige er startet her D. 1.
    Jeg skulle også allerede gå i dag. Men her går det også bare godt. Og i morgen, skal jeg gå, men komme og spise sammen med dem. Men vi har så også været der lidt tidligere end jer;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • VoresStjerner

      Aj hvor sjovt 🙂 🙂 Og skønt det os’ er gået godt for jer! Men synes godt nok det er nogle hårde dage! Glæder mig til vi er kommet ind i rytme, hvor det bare kører 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trip trap..