Vi tester CeLaVi for Kids-World.dk // Termotøj, regntøj & gummistøvler

Loppefund til legehuset :)

20140323-195526.jpg

I dag har jeg været på loppemarked i Bella Centret med Isabella og min mor på jagt efter ting til indretning af legehuset. Det var så hyggeligt! Og min mor blev helt nostalgisk. For som hun selv sagde, var det som at gå en tur ned ad memory lane.
Isa var så sød. Så længe der er tvebakker og vindruer nok, så er hun med på alt 😉 Hun tog sig en god lur også, så jeg kunne lige få lov til at kigge lidt uden at have den der, hvor-længe-mon-Isa-gider-sidde-i-barnevognen-stress. Og da hun vågnede, var hun bare et stort dejligt smil!
Jeg fik købt lidt. En tavle fra Brio, et tællespil, et fint træur og så nogle bøger fra Anders Ands bogklub. Min mor købte en amagerhylde til mig. Hun syntes, jeg skulle have den, og jeg var selv for nærig 🙂 Jeg var også på udkig efter lidt møbler der ud til, men det der var, var ALT for dyrt i forhold til, hvad jeg havde tænkt mig. Så det må jeg finde næste gang! Nogen der kan anbefale et godt loppemarked? Snart!? – For jeg har en plan om, at legehuset skal være helt klart her i løbet af foråret, og inden jeg starter på arbejde igen!
Håber I alle har haft en god weekend!

– Mia

20140323-195535.jpg

Følg os på Bloglovin, Instagram, Facebook & Pinterest.

voresstjerner bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi tester CeLaVi for Kids-World.dk // Termotøj, regntøj & gummistøvler