Sigga 1 måned

Børneværelset #4 // Lyserød & Lilla

20140309-222029.jpg

Plakat Vanilla Moon // Sebra stol // bObles elefant // Smallstuff dukkevogn // String Pocket // Heico lampe // Postkasse // Ferm Living kurv // Roommate hippie tipi // Sebra seng

Så kom der lidt lyserødt og lilla til børneværelset, nok mest pigeværelset 😉 Jeg er vild med de to farver sammen, så selvfølgelig er det også det, der er farvetemaet på Isabellas værelse.
En af mine yndlings ting her på collagen er Ferm kurven. Vi har den selv til Isas legetøj i stuen, virkelig perfekt til formålet! Og rigtig god lige nu, hvor hun rejser sig op af alt. – Se billedet neden under 🙂 Vi startede med at bruge en plastikkasse, men den væltede, bare hun lænte sig op af den. Ellers synes jeg også, postkassen er så fin! Den kunne hænge ude foran døren til børneværelset. Ellers kunne man hænge den op på legehuset. Og jeg kan jo blive ved. For jeg er også hel vild med String reolen, og det gælder faktisk til hele boligen! Synes den er så fin, og har bare så meget lyst til at købe den, men mangler et sted at hænge den op 🙂

Som til de forrige børneværelsescollager (blå, neutral og gul), har jeg lavet en opslagstavle på Pinterest med flere lilla og lyserøde ting, se den her.

– Mia

20140312-150806.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sigga 1 måned