Fødselsdagsbrunch // ugletema

DIY opbevaringsideer // Børneværelset

Jeg har fundet lidt anderledes og sjove ideer til at opbevare børnenes støre eller mindre dimsedutter.

20140417-224057.jpg

Til kridt. Der mangler altid kridt lige ved en tavle, så det er da en skæg ide at skrue sådan et greb på tavlen, så har man altid kridtet lige hvor man skal bruge det 😉 // Til skrivere – farver, tuscher, farveblyanter og så videre. Både til opbevaring hjemme, men da også super smart til at tage med, hvis man skal ud 🙂 // Blomsterkurve – lige til at hænge på væggen og så er de klar til bamser eller andet legetøj. // Knivmagneter til alle bilerne 🙂 // En gammel ramme kan bruges til, alt det fine hårpynt. // Hjemmelavede kasser til opbevaring af legetøj. Med hjul under og malet med tavlemaling. Så fede!! // Stofposer med kighul. Kan jo laves i mange størrelser, så de passer til lige det der skal være inden i. // Gamle krydderibeholdere. Perfekt til opbevaring af perler! // Glas i forskellige former og størrelser. Rigtig dekorative med små figurer på. Man kan eventuelt slutte af med at spraymale låg og figur.

Du kan finde links på min opslagstavle på Pinterest. Ud over det, jeg har taget med her på collagen, er der blandt andet også en ide til opbevaring af udendørs legetøj og en til alle bamserne, så tag et kig 😉

Kommenter endelig, hvis du har en god ide til opbevaring!

Rigtig god påske.

– Mia

Følg os på Bloglovin, Instagram, Facebook & Pinterest.

voresstjerner bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdagsbrunch // ugletema