LEGO World i Bella Centret

Weekenden uge 7

 

Endnu en weekend er passeret. Og det har været en stille en af slagsen. Jeg har haft virkelig mange plukveer og derfor ikke været overvældende aktiv. Men endnu har lillemusen ikke meldt sin ankomst! Lørdag aften var Ulrik og jeg da alligevel ude. Vi var til fødselsdag hos Mia og Martin. Det var en rigtig hyggelig aften med udklædning. Se dette flotte billede af Mia og Martin som cowboy-par!!! 🙂20140217-113256.jpg

Søndag fik vi vores piger hjem. Dejligt!! De har været væk hele ugen på vinterferie hos bedsteforældre, og de har hygget sig. Måske der senere kommer et indlæg om at have sine børn ude på overnatning, for det har vores piger været meget.

Søndag aften fik jeg hæklet denne kurv færdig. Den er hæklet i Zpagetti. Jeg har længe haft lyst til at hækle et par tæpper i det garn, og i sidste uge tog jeg ned i min garnbutik for at købe ind til det. Men så var det, at jeg tænkte, at det måske var bedre at starte med en kurv, lige for at prøve det af. Og det var faktisk rigtig sjovt. I kan finde opskriften her. Jeg vil hækle et par flere til pigernes værelser men i en lidt smallere form og nok lidt højere. Denne her kurv vil jeg bruge til mit garn til at have stående i stuen. Jeg har også fundet en opskrift på en kurv i almindeligt bomuldsgarn. Så skal man godt nok hækle med fire tråde samtidig, men det ser ikke overvældende svært ud.

IMG_2105

Fortsat god dag til alle derude!

Helle.

Følg os på Bloglovin, Instagram, Facebook & Pinterest.

voresstjerner bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEGO World i Bella Centret