Isabella med bObles-hjælper

Legekøkken inspiration

20140513-122135.jpgLegekøkkenet – er det ikke bare et sikkert hit??
Oliver og Isabella har et IKEA legekøkken, som lige i øjeblikket står i stuen. De er begge rigtig glade for det, og bruger det meget! Faktisk har Isabella brugt det nærmest lige siden, hun kunne sidde. Skabene er proppet med legetøjsmad, skåle, skeer og gryder. Det er lige noget for sådan en lille pilfinger 🙂 Oliver bruger det jo mere som et køkken, han serverer både kage, is, burgere og meget andet der fra.
Jeg vil virkelig anbefale IKEA køkkenet, hvis du står og skal anskaffe et legekøkken til dit barn. Der er skabe, både oppe og nede, vask, vandhane og rødt lys ved kogepladen – og så er det da også pænt at se på.
Til legehuset har jeg prøvet at finde på et lidt anderledes og billigere legekøkken. Jeg har fundet et brugt skab, som skal males, have nye greb og så skal der tilføjes lidt køkkendetaljer. Selvfølgelig har jeg haft gang i det fantastiske Pinterest, jeg er fan og bruger det ret meget, så følg mig endelig her 😉 Jeg har samlet en masse fine legekøkkener på opslagstavlen “legekøkken“. Tag et kig, – det er helt utroligt hvad folk finder på, der er bare så mange fine legekøkkener! Der er specielt mange eksempler på pimpede IKEA køkkener 😉

– Mia

20140512-215855.jpg20140513-122144.jpg20140512-215922.jpg

Alt her er fundet på Pinterest.com, du kan finde links her.

Følg os på Bloglovin, Instagram, Facebook & Pinterest.

voresstjerner bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Isabella med bObles-hjælper