Lidt om weekenden, graviditet og pusletasker

Hama DIY – Lille regnsky

20140119-223443.jpgDer har været lidt tid til at være perlekreative her i weekenden. Oliver har været i gang med et hjerte, af de almindelige Hama perler, og jeg er gået om bord med de helt bitte små Hama perler, som jeg har fundet hos Søstrene Grene. Hold da op et pillearbejde! Og jeg vil gerne indrømme, at jeg blev en smule hidsig, da jeg kom til at rykke på pladen, mens jeg var igang med tredje regnsky.. argh.. så var det lige forfra. Men vi hyggede rigtig meget! Oli fik fortalt lidt røverhistorier, set lidt tegnefilm og drukket en kop te samtidig. Måtte lige have ham til at gentage, da han bad om en kop varm te med honning, haha, hvor mon han har det fra? Jeg har i hvert fald aldrig set ham drikke te før.
Resultatet af weekendens projekt blev skyer med en masse regndråber til min Kähler vase, – inspireret af det lidt kedelige vejr udenfor. Ja, her venter vi altså stadig på sne, der også gider at blive liggende. Man kan også sagtens bruge de almindelige Hama perler, og lave en sød uro af regnskyerne til børneværelset eller over puslepuden.

– Mia

20140119-223413.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om weekenden, graviditet og pusletasker